2-4 жовтня 2019 р. в м. Токіо (Японія) відбудеться найбільша спеціалізована виставка «Food ingredients Japan». Участь компаній у виставці буде реалізовано за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA).
На виставці буде представлений український стенд, який організовується компанією COIN в рамках проекту «Відкриваємо ринок країни, де сходить сонце» та спрямований на подальше фокусне просування української агропродовольчої продукції в Японії.
Учасникам українського стенду на «Food ingredients Japan» надаватиметься грантове фінансування для покриття частини витрат на участь.
У 2019 році очікується 42 000 відвідувачів виставки та 900 стендів експонентів. Захід фокусується на 2 типах інгредієнтів:
- натуральні інгредієнти (овочі й фрукти, соки, злаки, бобові, фітопродукти, спеції, олії, молокопродукти, риба, яєчна продукція, м’ясо, інші);
- харчові добавки (приправи, ароматизатори, підсолоджувачі, стабілізатори, барвники, ферменти, засоби для покращення смаку).
За додатковою інформацією щодо участі у виставці звертатися за тел. 067-443-00-42 або електронною поштою info@consultingintegrated.com.
Офіційний веб-сайт виставки: https://www.hijapan.info/en/.
Довідково
Український стенд на спеціалізованій виставці «Food ingredients Japan» є вже другим консолідованим представленням української агропродовольчої продукції в Японії та відповідає схваленій Урядом 10 липня 2019 року Стратегії розвитку експорту продукції сільського господарства, харчової та переробної промисловості України до 2026 року.
Нагадаємо, 5-8 березня 2019 року в м. Токіо вперше відкрився український павільйон у рамках міжнародної виставки продуктів харчування та напоїв «FOODEX Japan 2019». У павільйоні було представлено продукцію 13 виробників, які розмістилися на 9-ти індивідуальних та 1-му галузевому колективному стенді.