• In English
  • Держпродспоживслужба: Для української свинини відкрився ринок Сінгапуру

    Уперше за довгий час відкрито доступ української свинини на іноземний ринок. Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленого/консервованого м’яса зі свинини та м’яса птиці.

    З переліком ухвалених українських підприємств для експорту до Сінгапуру можна ознайомитися за посиланням.

    Це перший крок для відкриття світового ринку для української свинини.

    Такого результату вдалося досягти завдяки плідній співпраці Держпродспоживслужби з Посольством України в Республіці Сінгапур та Міністерством закордонних справ України.

    Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини, а також м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами та процедурами, які необхідно для цього здійснити, у рубриці «Вимоги кран світу».