• In English
  • За підсумками І півріччя забезпечено зростання виробництва харчових продуктів
    опубліковано 18 липня 2014 року о 10:17

    Згідно з даними Держкомстату, за І півріччя 2014 року в порівнянні до аналогічного періоду 2013 року індекс виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів склав 101,2%.

    У зазначений період найбільше зросло виробництво: олії соняшникової на 42,2%; м’яса свійської птиці замороженого на 36,1%; масла вершкового на 33,9%, овочів консервованих натуральних на 33,1%; м’яса свиней замороженого на 16,4%; молока рідкого обробленого (пастеризоване, стерилізоване, гомогенізоване, топлене, пептизоване) на 14,0%.

    Також, у червні в порівнянні з травнем 2014 року забезпечено зростання на 48,1% виробництва солі.