
На Дніпропетровщині зросло виробництво м'яса та молока
У Дніпропетровській області за 5 місяців 2014 року порівняно з аналогічним періодом минулого року виробництво м’яса у живій вазі зросло на 5%, майже на 6% - молока. Також у господарствах регіону збільшилося виробництво яєць. Про це повідомили у департаменті агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища Дніпропетровської облдержадміністрації.
За січень–травень 2014 року всіма категоріями господарств області вироблено 123 тис. 300 тонн м’яса у живій вазі, що на 5 тис. 800 тонн більше, ніж за аналогічний період 2013 року. Також вироблено 125 тис. 200 тонн молока, що більше на 6 тис. 900 тонн. Виробництво яєць зросло на 17 млн. 800 тис. штук – їх кількість за 5 місяців цього року склала 433 млн. 800 тис. штук.