• In English
  • Розпочався перший етап запуску системи дистанційного навчання фахівців Держпродспоживслужби

    Розпочався перший підготовчий етап запуску дистанційного навчання для спеціалістів Держпродспоживслужби.

    Питанням організації професійного навчання та впровадження модуля «Організаційна структура» програми дистанційного навчання в Держпродспоживслужбі присвячений семінар-навчання, який розпочався сьогодні, 30 січня 2018 року, на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіП.

    Семінар-навчання організований Сектором організації професійного навчання Держпродспоживслужби спільно з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Участь у ньому взяло майже 50 представників територіальних органів Держпродспоживслужби.

    Експерти навчають спеціалістів Держпродспоживслужби як правильно заповнити організаційно-штатну структуру в системі дистанційного навчання і як працювати з системою надалі.

    Відкриваючи семінар, Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа зазначив, що саме людський капітал відіграє основну роль у будь-якій справі. І кожен спеціаліст має бути зацікавлений у постійному підвищенні своєї кваліфікації, щоб бути в курсі сучасних тенденцій та викликів – як законодавчих, так і фахових.

    «Кваліфіковані спеціалісти – це запорука успіху. І наша мета – напрацювати ефективну IT-платформу з корисним та якісним контентом, яка дасть можливість дистанційно проходити навчання. Здобуті знання будуть перевірятися та підкріплюватимуться дипломами про підвищення кваліфікації установленого зразка. У цьому контексті ведеться робота з рядом вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти, які надають освітні послуги з підвищення кваліфікації, щодо налагодження тісної співпраці з Держпродспоживслужбою», - наголосив Володимир Лапа.

    Крім того, за його словами, ведеться робота і з міжнародними партнерами щодо залучення відповідних експертів, які будуть наповнювати навчальні модулі.

    Систему дистанційного навчання придбано за кошти ЄС і налаштовано відповідно до потреб Держпродспоживслужби.