
У 12 областях України збільшено обсяги виробництва харчової продукції
За січень-липень 2014 року у порівнянні до
січня-липня 2013 року, збільшення темпів приросту обсягів виробництва досягли
12 регіонів України. Зокрема - Кіровоградська (на 22,4%), Херсонська (на
20,9%), Івано-Франківська (на 16,8%), Одеська (на 13,7%), Волинська (на 13,1%),
Запорізька (на 10%), Вінницька (на 9,6%), Полтавська (на 9,5%), Житомирська (на
9%), Харківська (на 6,2%), Чернігівська (на 1,9%) та Тернопільська (на 1,7%)
області.
Інші регіони демонструють зниження темпів
росту виробництва харчової продукції. Падіння відбулось в м. Києві
(-17,3%), Донецькій (-14,6%), Хмельницькій (-12,5%), Закарпатській (-9,9%),
Миколаївській (-6,9%), Київській (-6,8%), Львівській (-6,7%), Чернівецькій
(-5,7%), Дніпропетровській (-5,7%), Черкаській (-4,7%), Сумській (-1,9%) та
Рівненській (-1,7%) областях.