• In English
  • 28 листопада відбудеться презентація настанов ЄС з питань експорту до ЄС
    опубліковано 24 листопада 2016

    24
    листопада

    14:00

    четвер
    Додати в календар 2016-11-24 14:00:59 2019-11-17 23:09:15 Europe/Kiev 28 листопада відбудеться презентація настанов ЄС з питань експорту до ЄС Event organizer. event@organizer.email

    28 листопада 2016 року Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» проводить захід із нагоди презентації перекладених настанов ЄС з питань експорту до ЄС, а також європейського законодавства у сфері санітарних і фітосанітарних заходів.

    Настанови ЄС, призначені для компетентних органів та операторів ринку, стосуються правил ЄС щодо імпорту та транзиту живих тварин і продуктів тваринного походження з третіх країн, а також основних питань, пов’язаних із вимогами до імпорту, новими правилами гігієни та заходами офіційного контролю харчових продуктів.

    Початок заходу: 14:00 (початок реєстрації – 13:30)

    Місце проведення: Готель «Прем’єр Палац», бул. Т. Шевченка/вул. Пушкінська, 5-7/29, «Софіївський Гранд Хол»

    Учасники:             представники Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту організації митного контролю Державної фіскальної служби України, а також представники асоціацій виробників України.

    Для акредитації та програми заходу, будь ласка, звертайтеся до Ірини Проценко за ел.поштою: i_protsenko@ukr.net,  або тел.: +38 067 2092723. Акредитація для ЗМІ відкрита до 11:00, 28 листопада 2016 р.

    Довідково

    Проект «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною фінансованої Європейським Союзом Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building ProgrammeCIB) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні. Проект розпочав свою діяльність у березні 2014 р. Основною метою діяльності Проекту є сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

     

    Автор: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ