10:00
5 лютого 2015 р. в Одесі розпочнеться цикл
семінарів, що проводяться Проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю
безпечності харчових продуктів в Україні» для представників Держветфітослужби
України.
Ознайомчі семінари є частиною
дворічного навчального курсу з проведення аудитів процедур, що засновані на
принципах НАССР (аналіз небезпечних факторів та контролю у критичних точках),
на харчових підприємствах. Принципи НАССР означають ідентифікацію, оцінку та
контроль небезпечних факторів, які є визначальними для безпечності харчових
продуктів.
Детальна інформація: Ірина Проценко, експерт з питань
комунікації Проекту ЄС вул. Б. Грінченка, 1, оф. 38, Київ 01001,
тел.: +38 044 227 63 80.