• In English
  • Уряд затвердив Порядок проведення аудиту Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів.

    Порядок визначає завдання, основні складові, а також критерії, за якими проводиться аудит компетентного органу та його територіальних органів.

    Затвердження Порядку забезпечить періодичне вивчення діяльності компетентного органу та його територіальних органів під час здійснення державного контролю шляхом проведення їх аудиту на основі принципів незалежності і прозорості.

    Кабінет Міністрів України
    Постанова
    від 20 лютого 2019 р. № 118
    Київ

    Про затвердження Порядку проведення аудиту Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів

    Відповідно до пункту 8 частини першої статті 5 Закону України “Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин” Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити Порядок проведення аудиту Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів, що додається.

           Прем’єр-міністр України                             В. ГРОЙСМАН

    Інд. 75