• In English
  • Уряд затвердив Порядок контролю за якістю послуг з харчування особового складу Збройних Сил України.

    Згідно з документом контрольні заходи включають в себе комплексні перевірки:

    якості готових страв та дотримання технології їх приготування;

    санітарного стану об’єктів, зокрема, складів, овочесховищ, їдалень, пекарень, підсобних господарств тощо;

    порядку зберігання харчових продуктів;

    якості харчових продуктів та дотримання встановлених норм харчування;

    своєчасного проходження медичного обстеження обслуговуючого персоналу, який задіяний у наданні послуг з харчування тощо.

    Прийняте рішення надасть можливість забезпечити особовий склад Збройних Сил безпечним і якісним харчуванням, що у свою чергу сприятиме збереженню здоров’я військовослужбовців, а також недопущенню надходження неякісних харчових продуктів.

    Кабінет Міністрів України
    Постанова
    від 16 травня 2018 р. № 488
    Київ
    Про затвердження Порядку контролю за якістю послуг з харчування особового складу Збройних Сил

    Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити Порядок контролю за якістю послуг з харчування особового складу Збройних Сил, що додається.

           Прем’єр-міністр України                             В. ГРОЙСМАН

    Інд. 29