• In English
  • Уряд прийняв рішення щодо збільшення періодичності здійснення заходів державного нагляду за діяльністю суб'єктів господарювання. Зокрема, мова йде про діяльність, яка віднесена до високого ступеню ризику. Документом передбачено, що зазначені заходи державного нагляду проводитимуться не частіше одного разу на два роки, що своєю чергою сприятиме подальшій дерегуляції господарської діяльності.


    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

    ПОСТАНОВА

    від 12 липня 2017 р. № 515

    Київ

    Про внесення зміни до пункту 7 критеріїв, за якими оцінюється
    ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері
    метрології та метрологічної діяльності та визначається
    періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності
    харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів
    метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами
    вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та за
    кількістю фасованого товару в упаковках






    Кабінет Міністрів України постановляє:

    Внести зміну до пункту 7 критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері метрології та метрологічної діяльності та визначається періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та за кількістю фасованого товару в упаковках, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1058 (Офіційний вісник України, 2015 р., № 102, ст. 3520), замінивши в абзаці другому слово “рік” словами “два роки”.

    Прем’єр-міністр України                                                   В. ГРОЙСМАН

    Інд. 21

     

     

     

    Файли що додаються:

    Про внесення зміни до пункту 7 критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері метрології та метрологічної діяльності та визначається періодичність здійснення Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів планових заходів метрологічного нагляду за законодавчо регульованими засобами вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та за кількістю фасованого товару в упаковках