• In English
  • Урядом затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері ветеринарної практики Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

    Прийняття акта вирішує питання приведення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері ветеринарної практики, у відповідність із законодавством та зменшує регуляторний вплив на суб’єктів господарювання.

    Кабінет Міністрів України
    Постанова
    від 24 липня 2019 р. № 648
    Київ
    Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері ветеринарної практики та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

    Відповідно до частини другої статті 5 Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері ветеринарної практики та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, що додаються.

            Прем’єр-міністр України                              В. ГРОЙСМАН

    Інд. 75