
Додаток 8
до постанови Кабінету Міністрів України
від 24 грудня 2003 р. № 1996
ПЕРЕЛІК
товарів, імпорт яких з Республіки Македонія
підлягає ліцензуванню у 2004 році*
Найменування продукції |
Код згідно з УКТЗЕД |
Обсяг квоти, метричних
тонн |
Баранина або козлятина, свіжа, охолоджена або морожена |
0204 |
500 |
Стручковий перець роду Capsicum або роду Pimenta |
0709 60 |
5000 |
Овочі
сушені, цілі, нарізані на шматки або скибки, або добре подрібнені чи
розмелені, але не піддані подальшому обробленню |
0712 |
500 |
Плоди
сушені, крім тих, що включені до товарних позицій 0801 — 0806; суміші з
сушених плодів або горіхів цієї групи |
0813 |
200 |
Перець роду Piper; стручковий перець роду Capsicum або
роду Pimenta, сушений, подрібнений або розмелений |
0904 |
500 |
Рослини, частини рослин, насіння та плоди,
використовувані головним чином у парфумерії, медицині, для боротьби з
комахами, паразитами тощо, свіжі або сушені, порізані або непорізані,
подрібнені або неподрібнені, розмелені або нерозмелені |
1211 90 |
500 |
Кондитерські вироби з цукру (уключаючи білий шоколад),
без вмісту какао |
1704 |
500 |
Шоколад та інші готові харчові продукти з вмістом
какао |
1806 |
500 |
Готові харчові вироби, одержані з зерна хлібних
злаків, за допомогою оброблення здуванням або смаженням (наприклад,
кукурудзяні пластівці); хлібні злаки (крім кукурудзи) у вигляді пластівців,
гранул чи оброблених іншим способом (за винятком борошна і круп), попередньо
проварені або приготовлені іншим способом, не включені до інших угруповань |
1904 |
500 |
Печиво солодке сухе; вафлі та вафельні облатки |
1905 30 |
100 |
Овочі,
плоди та інші їстівні частини рослин, приготовлені або консервовані з
доданням оцту чи оцтової кислоти |
2001 |
6000 |
Томати,
приготовлені або консервовані без додання оцту чи оцтової кислоти |
2002 |
4000 |
Овочі,
приготовлені або консервовані без додання оцту чи оцтової кислоти,
неморожені, що класифікуються згідно з УКТЗЕД у товарній позиції 2005 |
2005 |
3000 |
Варення, желе, мармелади, фруктові пюре та пасти
плодово-ягідні, які пройшли теплове оброблення, з доданням або без додання
цукру чи інших підсолоджувальних речовин |
2007 |
100 |
Плоди
та інші їстівні частини рослин, приготовлені або консервовані іншим способом,
з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин або
спирту, не включені до інших угруповань |
2008 |
500 |
Соки фруктові (уключаючи виноградне сусло) або соки
овочеві незброджені, без додання спирту, з доданням або без додання цукру чи
інших підсолоджувальних речовин |
2009 |
3 000 000** |
Продукти для вироблення соусів та готові соуси;
смакові добавки та приправи з різних складників; порошок гірчиці та готова
гірчиця |
2103 |
3000 |
Вина виноградні натуральні, уключаючи вина з доданням
спирту, та міцні; сусло виноградне, крім того, що включено до товарної
позиції 2009 |
2204 |
40 000 000** |
Спиртові
напої, одержані перегонкою виноградного вина або вичавок винограду |
2208 20 |
100 000** |
Спиртові напої |
2208 90 |
100 000** |
Оцет харчовий та його замінники, одержані з оцтової
кислоти |
2209 00 |
100 000** |
Тютюн необрізаний (з невідділеною середньою жилкою) |
2401 10 |
10 000 |
___________________________________
*Ліцензії видаються за
погодженням з Мінагрополітики згідно з
Угодою про вільну торгівлю між Україною та Республікою Македонія, укладеною
18 січня 2001 року.
**Літрів.
_________________
Файли що додаються:
ПЕРЕЛІК товарів, імпорт яких з Республіки Македонія підлягає ліцензуванню у 2004 році*